Raymond overtar etter Roy i Akershus musikkråd

05.02.2018 15:09 Skrevet av Jon G. Olsen

Raymond Egge overtar stafettpinnen etter Roy Botten, som sluttet i Akershus musikkråd 1. februar. Raymond overtar Roys oppgaver og Akershus musikkråd ønsker han hjertelig velkommen i staben. Vi gleder oss og både håper og tror at Raymond vil fylle jobben på en utmerket måte. Les mer om hva Raymond sier om seg selv.

Hei.

Jeg heter Raymond (aka Ray-Ray eller Rey), er pappen til Eldar, mannen til Karen og er 37 år. Det er jeg som skal fylle skoene etter Roy. Etter hva jeg har observert er det opp mot to nummer over hva jeg fyller i dag så det er viktig at vi starter med lista på riktig høyde.

Jeg har en bred erfaring fra ungdomsarbeid både gjennom institusjon, utdanning og kulturvirksomhet. Har vært trommis i et uoversiktlig antall band opp gjennom åra, og da fortrinnsvis i pop og rock segmentet. Er utdannet innen billedkunst med fotografi som spesialfelt, og har jobbet som musikkanmelder og utstillingskritiker. Det betyr ikke at jeg er veldig streng, men at jeg forventer at vi alle gjør vårt ytterste for at det vi holder på med skal bli så bra som mulig.

Vi er nå for fullt inne i avviklingen av UKM lokalt, og om ikke lenge går fylkesmønstringen av stabelen i Lørenskog Hus. Dette er noe jeg ser frem til da jeg selv har mange store opplevelser som deltager i UKM. For meg er det viktig at vi gir deltagerne et profesjonelt opplegg, og at de skal ha et utbytte som hjelper dem i å videreutvikle det de holder på med. Vi skal gi en opplevelse av; å bli tatt på alvor og at kultur er livsviktig. Hverken mer eller mindre.

Jeg hopper i det og vil ta utfordringer og oppgaver som de kommer. Selv er jeg ikke redd for å spørre om råd eller hjelp om det skulle trenges, og det vil også være min filosofi i den rollen jeg skal fylle i Akershus Musikkråd. Jeg vil svare på det jeg kan, og om jeg ikke vet svaret så vil jeg gjøre mitt ytterste for å sette den som spør på sporet mot oraklet.

Dette kommer til å bli en veldig spennende jobb og jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på den.

Vi ses og høres.
Vennlig vennlig

Raymond A. K. Egge

Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Akershus musikkråd
Telefon: 63 81 53 65
E-post: akershus@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART