Om oss

/share/mime/48/pdf.png Informasjonsfolder Musikk i fengsel og frihet
(musikk-i-fengsel-og-frihet-infoark_mt-110117.pdf, 1MB)

Musikk i fengsel og frihet

Tilbudet ”Musikk i fengsel og frihet” (Miff) startet i Oslo i 1991som et  samarbeidsprosjekt mellom musikkterapeut Venja Ruud Nilsen og fritidsleder Bente Hagesæther Scheel ved Bredtveit fengsel, forvarings- og sikringsanstalt. De innsatte fikk tilbud om å spille gitar eller piano. Tiltaket ble godt mottatt, og fikk etter hvert ”musikkverkstedmidler” fra Norsk musikkråd, til kjøp av band- utstyr både inne i fengslet og ute i ettervernet.

Fra 2004 har Musikk i fengsel og frihet vært et prosjekt i Musikkens studieforbund, med fylkesmusikkrådene som "operatører" for det enkelte lokale musikktiltak. Gjennom Miffs ressurssenter organiserer vi musikktilbud under straffegjennomføringen og etter soning over hele landet. Her kan du se Miffs organisasjonskart.

Musikk i fengsel og frihet (Miff) har kontor i Musikkens studieforbund, Trondheimsveien 2 J/K (Spirebygget/Kornbygget  i Schouskvartalet) i Oslo. Inngang fra Herslebsgate. Postadressen er: Boks 4651 Sofienberg, 0506 Oslo. Telefon (sentralbord): 22 00 56 00.

Miffs ressurssenter - vårt nasjonale sekretariat - har ressurser tilsvarende 100% stilling ved kontoret i Oslo. I tillegg har vi seks regionale knutepunkter i Oslo, Akershus, Vestfold, Rogaland, Hordaland og Sør-Trøndelag. For kontakt med knutepunktet i din region se www.musikk.no/fylke for å finne aktuell adresse.

Kontakt Miffs ressurssenter hvis du har spørsmål om musikktilbud i fengsel, i ettervernet eller for tidligere straffedømte som vil finne en plass i det frivillige musikklivet der de bor.

E-post - adresse: miff[æt]musikk.no

Musikk i fengsel og frihet - les hele saken


Administrativ leder:

Mari Tangen
epost: mari.tangen[æt]musikk.no

Tlf: 22 00 56 06 og 92 04 56 91

Kontakt oss

Musikk i Fengsel og Frihet
Musikkens studieforbund
Telefon: 22 00 56 00

E-post: miff@musikk.no

Postboks 4651, Sofienberg, 0506 OSLO
besøksadr: Trondheimsvn 2, inng J/K (inng. Herslebs gt)

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART

MSF er tilknyttet