Om oss

/share/mime/48/pdf.png Informasjonsfolder Musikk i fengsel og frihet
(musikk-i-fengsel-og-frihet-infoark_mt-110117.pdf, 1MB)

Musikk i fengsel og frihet

Tilbudet ”Musikk i fengsel og frihet” (Miff) startet i Oslo i 1991 som et  samarbeidsprosjekt mellom musikkterapeut Venja Ruud Nilsen og fritidsleder Bente Hagesæther Scheel ved Bredtveit fengsel, forvarings- og sikringsanstalt. De innsatte fikk tilbud om å spille gitar eller piano. Tiltaket ble godt mottatt, og fikk etter hvert ”musikkverkstedmidler” fra Norsk musikkråd, til kjøp av band- utstyr både inne i fengslet og ute i ettervernet.

Fra 2004 har Musikk i fengsel og frihet vært et tiltak i Musikkens studieforbund, med fylkesmusikkrådene som "operatører" for det enkelte lokale musikktiltak. Gjennom Miffs ressurssenter organiserer vi musikktilbud under straffegjennomføringen og etter soning over hele landet.

Musikk i fengsel og frihet (Miff) har kontor i Musikkens studieforbund, Trondheimsveien 2 J/K (Spirebygget/Kornbygget  i Schouskvartalet) i Oslo. Inngang fra Herslebsgate. Postadressen er: Boks 4651 Sofienberg, 0506 Oslo. Telefon (sentralbord): 22 00 56 00.

Vårt nasjonale sekretariat - har ressurser tilsvarende 50% stilling ved kontoret i Oslo. Kontakt Miffs sekretariat hvis du har spørsmål om musikktilbud i fengsel, i ettervernet eller for tidligere straffedømte som vil finne en plass i det frivillige musikklivet der de bor. For kontakt Miff i din region se www.musikk.no/fylke for å finne aktuell adresse.

Kontakt Miffs ressurssenter hvis du har spørsmål om musikktilbud i fengsel, i ettervernet eller for tidligere straffedømte som vil finne en plass i det frivillige musikklivet der de bor.

E-post - adresse: miff[æt]musikk.no

Administrativ leder:

Mari Tangen
epost: mari.tangen[æt]musikk.no

Tlf: 22 00 56 06 og 92 04 56 91

Kontakt oss

Musikk i Fengsel og Frihet
Musikkens studieforbund
Telefon: 22 00 56 00

E-post: miff@musikk.no

Postboks 4651, Sofienberg, 0506 OSLO
besøksadr: Trondheimsvn 2, inng J/K (inng. Herslebs gt)

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART

MSF er tilknyttet